Uw nagelstudio

Nails Tres Sjiek

Nele heet je van harte welkom bij Nails Tres Sjiek!

Ontdek onze opleidingen of neem een kijkje in de webshop.

Nails Tres Sjiek

WELKOM!

Welkom bij Tres Sjiek, een groothandel met nagelproducten waar passie voor nagelverzorging en kwaliteit samenkomen. Nele, de oprichtster van deze groothandel en ook eigenaresse van haar prachtige nagelstudio te Balen, is al meer dan 20 jaar actief in de branche. Haar liefde voor nagels en haar uitgebreide ervaring maken van Tres Sjiek de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar een groothandel met nagelproducten en professionele opleidingen.

Nails Tres Sjiek

WELKOM!

Nagelspecialiste Nele heet je van harte welkom!

Welkom bij Tres Sjiek, een groothandel met nagelproducten waar passie voor nagelverzorging en kwaliteit samenkomen. Nele, de oprichtster van deze groothandel en ook eigenaresse van haar prachtige nagelstudio in Balen, is al meer dan 20 jaar actief in de branche. Haar liefde voor nagels en haar uitgebreide ervaring maken van Tres Sjiek de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar een groothandel met nagelproducten en professionele opleidingen.

Ruim Assortiment

Met trots bieden we een ruim assortiment nagelproducten, waaronder Black by Vanessa en Abstract. Deze merken staan bekend om kwaliteit en stijl. Of u nu een beginnende nagelstylist bent of een ervaren professional, in de webshop vindt u alles wat u nodig heeft.

Wat ons uniek maakt, is ons aanbod aan cursussen. Nele, een ervaren nagelstyliste, biedt bijscholingen en trainingen aan om anderen te inspireren en te laten groeien in de nagelbranche. Kies de opleiding die bij uw schema en interesses past.

Bekijk onze opleidingen

Groothandel in Nagelproducten

Bij ons draait alles om persoonlijk contact en klantgerichte service. Nele staat altijd klaar om te helpen bij een behandeling, opleiding of het kiezen van de juiste nagelproducten. Volg bijvoorbeeld een specifieke cursus om gelnagels te plaatsen

Ontdek daarnaast ook haar eerdere werken. Zij helpt u graag verder en is maar een telefoontje van u verwijderd.

Merken

Nails Tres Sjiek

Webshop

Shop onze producten makkelijk online.

Nails Tres Sjiek

Opleidingen

Ontdek onze professionele opleidingen.

has been added to your cart.
Checkout

Welkom bij Tres Sjiek Nails!

Blijf op de hoogte van onze promoties en acties!

We sturen geen spam mails.