Opleiding

PERFECTIETRAINING

PERFECTIETRAINING - 1 LES

Voor wie al wat meer ervaring heeft in het plaatsen van gelnagels, bieden we bij Tres Sjiek een perfectietraining gelnagels aan. In deze opleiding gaan we iedereen afzonderlijk bekijken en behandelen. Samen kijken we of u vormen correct uitvoert, sjablonen correct plaatst en netjes en correct uw colorgels aanbrengt. We corrigeren en perfectioneren waar nodig. Streeft u naar de perfecte nagel? Dan is deze perfectietraining gelnagels zeker iets voor u.

MEEBRENGEN?

In een voorgaand gesprek met uw docente bespreken we wat u dient mee te brengen. Tijdens onze perfectietraining gelnagels mag u werken met uw eigen materiaal. Er is de mogelijkheid om ter plaatse de nodige producten en materialen aan te kopen. Deze worden onmiddellijk afgerekend.

PROGRAMMA?

Het programma van deze perfectietraining gelnagels omvat één les van 4 uur. Hou er rekening mee dat dit even kan uitlopen. De cursus start om 09:00 h.

PRIJS?

88,00 € (inclusief BTW)

DATUM

  • Zondag 17 september 2023 van 9u tot 13u
  • Zondag 19 november 2023 van 9u tot 13u
  • Maandag 29 januari 2024 van 18u tot 22u

AFBEELDINGEN

Veelgestelde Vragen

Hoe betalen?

Betalen kan via bankoverschrijving, contant, Payconiq of via de webshop.

Hoe inschrijven?
  • Via mail: stuur een mailtje naar nele.decock@tressjieknails.be met vermelding van de gekozen opleiding en begindatum van die bepaalde opleiding die je wil volgen. Wij sturen U dan een inschrijvingsformulier met alle info terug.
  • Online: via onze website www.tressjieknails.be (klik door naar opleidingen en kies vervolgens de gekozen opleiding en ga door naar betalen).

Let op! Uw inschrijving is pas definitief als de volledige prijs van de les voldaan is.
Op uw vraag kunnen wij ook een factuur bezorgen. Gelieve dan bij uw inschrijving dit te vermelden en uw bedrijfsgegevens in te vullen.

Locatie?

Onze opleidingen en onze shop/nagelstudio bevinden zich in de Steegstraat 29, 2490 Balen.
Voldoende parking is voorzien vlakbij in de Gustaaf Woutersstraat.

Wat bij annulatie?

Indien een cursist niet komt opdagen voor de les, kan deze geen aanspraak maken op terugbetaling.  

Indien de cursist omwille van buitengewone omstandigheden buiten zijn wil om, de les niet of slechts gedeeltelijk kan afmaken, kan er worden gekeken of de cursist de gemiste les kan inhalen op een andere lesdata. 

Indien de les niet kan doorgaan door ziekte of andere redenen vanwege de docente, zal in onderlinge afspraak met de cursist naar een nieuwe datum worden gezocht voor deze les.  Indien de nieuwe datum onredelijk lang na de originele geplande datum dient ingepland te worden door langdurige afwezigheid van de docente, zal in overleg met de cursist een passende oplossing worden gezocht.  Eventuele terugbetalingen behoren dan wel tot de mogelijkheden.   Dit laatste geldt ook voor situaties van overmacht van buitenaf, zoals bijvoorbeeld een lockdown als gevolg van een pandemie of dergelijke.

Toch nog vragen?

Indien er in bovenstaande inlichtingenformulieren toch nog zaken onduidelijk zouden zijn, of heeft U nog andere vragen?
Mail of bel ons!

Waarom Tres Sjiek?

Kleine groepen van max. 6 personen

Ruim 20 jaar
ervaring

Persoonlijke begeleiding zowel tijdens als na opleiding