Opleiding

DUALFORMS

DUALFORMS - 1 LES

In deze les leren we hoe je snel een nagelverlenging kan maken en correcties kan aanbrengen met dualforms. Dualforms zijn stevige, flexibele nagelvormen en hebben markeringen die zeer nuttig zijn bij het aanbrengen van gel of acrygel. Door de dualform correct te positioneren, verlengen we de nagel met een mooie, sterke en esthetische c-curve.

VOOR WIE?

Voor manicure stylisten met ervaring, die de laatste trends willen volgen en hun nagelverlenging willen versnellen.

MEEBRENGEN?

In voorafgaandelijk gesprek met uw docente bespreken we wat U dient mee te brengen. U mag werken met uw eigen materiaal. Indien u nog niet in het bezit bent van de producten, materialen en toestellen kunnen deze bij ons worden aangekocht. Let op: In onze winkel kan enkel contant of met payconiq worden betaald, géén bancontact.

MODELLEN?

De cursist zorgt zelf voor een model zonder gelnagels.

DATUM

Zondag 21 april 2024: aanvang 10:00 h.

AFBEELDINGEN

PROGRAMMA?

De opleiding omvat één les van 6 uur, waaronder één uur theorie en vijf uur praktijk. Hou er rekening mee dat dit even kan uitlopen.

PRIJS?

350,00 € (exclusief BTW)

Opleiding Bestellen

Veelgestelde Vragen

Hoe betalen?

Betalen kan via bankoverschrijving, contant, Payconiq of via de webshop.

Hoe inschrijven?
  • Via mail: stuur een mailtje naar nele.decock@tressjieknails.be met vermelding van de gekozen opleiding en begindatum van die bepaalde opleiding die je wil volgen. Wij sturen U dan een inschrijvingsformulier met alle info terug.
  • Online: via onze website www.tressjieknails.be (klik door naar opleidingen en kies vervolgens de gekozen opleiding en ga door naar betalen).

Let op! Uw inschrijving is pas definitief als de volledige prijs van de les voldaan is.
Op uw vraag kunnen wij ook een factuur bezorgen. Gelieve dan bij uw inschrijving dit te vermelden en uw bedrijfsgegevens in te vullen.

Locatie?

Onze opleidingen en onze shop/nagelstudio bevinden zich in de Steegstraat 29, 2490 Balen.
Voldoende parking is voorzien vlakbij in de Gustaaf Woutersstraat.

Wat bij annulatie?

Indien een cursist niet komt opdagen voor de les, kan deze geen aanspraak maken op terugbetaling.  

Indien de cursist omwille van buitengewone omstandigheden buiten zijn wil om, de les niet of slechts gedeeltelijk kan afmaken, kan er worden gekeken of de cursist de gemiste les kan inhalen op een andere lesdata. 

Indien de les niet kan doorgaan door ziekte of andere redenen vanwege de docente, zal in onderlinge afspraak met de cursist naar een nieuwe datum worden gezocht voor deze les.  Indien de nieuwe datum onredelijk lang na de originele geplande datum dient ingepland te worden door langdurige afwezigheid van de docente, zal in overleg met de cursist een passende oplossing worden gezocht.  Eventuele terugbetalingen behoren dan wel tot de mogelijkheden.   Dit laatste geldt ook voor situaties van overmacht van buitenaf, zoals bijvoorbeeld een lockdown als gevolg van een pandemie of dergelijke.

Toch nog vragen?

Indien er in bovenstaande inlichtingenformulieren toch nog zaken onduidelijk zouden zijn, of heeft U nog andere vragen?
Mail of bel ons!

Waarom Tres Sjiek?

Kleine groepen van max. 6 personen

Ruim 20 jaar
ervaring

Persoonlijke begeleiding zowel tijdens als na opleiding