Menu
Your Cart

Leren om gelnagels te plaatsen met onze opleiding

Leren om gelnagels te plaatsen met onze opleiding
✓   Snelle Service
✓   Verschillende merken
✓   Persoonlijke begeleiding

Leer hoe je zelf gelnagels kunt plaatsen door een opleiding te volgen. Bij Tres Sjiek in Balen kunt u een cursus volgen om zelf gelnagels te kunnen plaatsen bij uzelf of anderen. Mooie en verzorgde gelnagels zijn voor veel vrouwen een vaste waarde in hun beautyroutine geworden. Wij leren u graag aan hoe u zelf uw gelnagels kunt plaatsen. 

Benieuwd of we u nieuwe nagels hebben?

Bekijk al onze producten

Leer meer over gelnagels tijdens onze opleiding

Bij ons kunt u een cursus volgen als u wilt leren om gelnagels te plaatsen. In deze cursus voor beginners ligt de focus op de basisbeginselen, en heeft u geen voorkennis nodig. Wij leren u aan hoe de nagel groeit en opgebouwd is. Daarna leren we u nagelproblemen te herkennen en welke nagelproblemen u wel en niet mag behandelen. Daarnaast is hygiëne erg belangrijk, wij zullen hier dan ook grondig aandacht aan besteden. Een goede reiniging van de nagels is namelijk zeker belangrijk vooraleer u begint. Tijdens deze praktijkgerichte cursus gaat u zelf gelnagels vijlen, trimmen en vormgeven en nagelriemen verzorgen. Aan het einde van uw opleiding over gelnagels ontvangt u een attest van deelname en kunt u zelf nagelstyliste worden.

Uw ervaren docente 

Deze opleiding in gelnagels wordt gegeven door Nele Decock. Nele is een super gemotiveerde nagelstyliste met ruim twintig jaar ervaring in de nagelbranche. Ze heeft een ijzersterke reputatie opgebouwd wat betreft het plaatsen van gelnagels. Om zeker te zijn dat ze steeds mee is met de laatste trends, volgt Nele regelmatig bijscholingen in binnen- en buitenland. Nele houdt van persoonlijk contact en doet er alles aan om haar klanten de best mogelijke service te geven.

Nagelstudio - TRES SJIEK NAILS

Schrijf je in

Naast cursussen kunt u bij Tres Sjiek ook nagelproducten aankopen in onze groothandel. Zij bieden verschillende bekende merken aan om zelf in uw studio aan de slag te gaan. Bent u overtuigd en klaar om een cursus gelnagels plaatsen bij ons te volgen? Wij verwelkomen u met een glimlach in ons salon. Heeft u interesse in een andere cursus, zoals de babyboomtraining? Schrijf je in en stuur een e-mail naar nele.decock@tressjieknails.be met vermelding van de gekozen opleiding van gelnagels en de begindatum. Wij sturen u dan een inschrijvingsformulier met alle info terug. Online kunt u ons ook bereiken via de opleidingen op onze website. U kiest de cursus die u wil volgen en klikt verder naar betalen. 

Merk: D'Or Nails
Bouwgel met zelf-modellerende viscositeit in een prachtig perzik-roze teint die de nagel een heel natuurlijke ‘blush’ geeft.  “Super-natural”!Bev..
€79,80
Excl. BTW:€65,95
Merk: D'Or Nails
NEW & IMPROVED FORMULA!Verfijnde viscositeit en perfect rond borsteltje zorgen voor een waanzinnige hoogglans finish die echt wekenlang blijf..
€22,93
Excl. BTW:€18,95
Merk: D'Or Nails
Deze melk-roze, dekkende, zelf-modellerende buildergel heeft tal van voordelen: perfect voor een Babyboom look in combinatie met de kleur Liesbet..
€79,80
Excl. BTW:€65,95
Merk: D'Or Nails
Een frisse witte gel, perfect voor de scherpe french manicure.Bevat: 15ml.Opgelet: de foto geeft 2 artikelen weer doch het is slechts 1 artikel dat u ..
€24,14
Excl. BTW:€19,95