Menu
Your Cart

Leren om gelnagels te plaatsen met onze opleiding

Leren om gelnagels te plaatsen met onze opleiding
✓   Snelle Service
✓   Verschillende merken
✓   Persoonlijke begeleiding

Leer hoe je zelf gelnagels kunt plaatsen door een opleiding te volgen. Bij Tres Sjiek kunt u een cursus volgen om zelf gelnagels te kunnen plaatsen bij uzelf of anderen. Mooie en verzorgde gelnagels zijn voor veel vrouwen een vaste waarde in hun beautyroutine geworden. Wij leren u graag aan hoe u zelf uw gelnagels kunt plaatsen. 

Benieuwd of we u nieuwe nagels hebben?

Bekijk al onze producten

Leer meer over gelnagels tijdens onze opleiding

Als u wilt leren om gelnagels te plaatsen, dan raden we aan om onze cursus te volgen. De cursus richt zich op de basis, het is een cursus voor beginners, u heeft dus geen voorkennis nodig. Wij leren u aan hoe de nagel groeit en opgebouwd is. Daarna leren we u nagelproblemen te herkennen en welke nagelproblemen u wel en niet mag behandelen. Hygiëne is erg belangrijk, wij zullen hier dan ook grondig aandacht aan besteden. Tijdens deze praktijkgerichte cursus gaat u zelf gelnagels vijlen, trimmen en vormgeven en nagelriemen verzorgen. Aan het einde van uw opleiding ontvangt u een attest van deelname. Om deel te nemen aan de opleiding is de aankoop van het beginnerspakket gelnagels noodzakelijk. Dit pakket werd zorgvuldig door ons samengesteld met professionele producten van onder meer G’Lac.

Uw ervaren docente 

Deze opleiding in gelnagels wordt gegeven door Nele Decock. Nele is een super gemotiveerde nagelstyliste met ruim twintig jaar ervaring in de nagelbranche. Ze heeft een ijzersterke reputatie opgebouwd wat betreft het plaatsen van gelnagels. Om zeker te zijn dat ze steeds mee is met de laatste trends, volgt Nele regelmatig bijscholingen in binnen- en buitenland. Nele houdt van persoonlijk contact en doet er alles aan om haar klanten de best mogelijke service te geven.

Nagelstudio - TRES SJIEK NAILS

Hoe inschrijven?

Wanneer u een cursus gelnagels plaatsen wilt volgen, kunt u zich op de volgende manieren aanmelden:

  • Via mail: stuur een mailtje naar nele.decock@tressjieknails.be met vermelding van de gekozen cursus en de begindatum. Wij sturen u dan een inschrijvingsformulier met alle info terug.
  • Online: via de opleidingen op onze website. U kiest de cursus die u wil volgen en klikt verder naar betalen. 

Kom onze cursus volgen en leer om gelnagels te plaatsen

Bent u overtuigd en klaar om een cursus gelnagels plaatsen bij ons te volgen? Wij verwelkomen u met een glimlach in ons salon. Heeft u interesse in een andere cursus, zoals de babyboomtraining? Bekijk dan zeker eens het volledige aanbod en ontdek de training tot nagelstyliste die u interesseert. 

Merk: D'Or Nails
Bouwgel met zelf-modellerende viscositeit in een prachtig perzik-roze teint die de nagel een heel natuurlijke ‘blush’ geeft.  “Super-natural”!Bev..
€79,80
Excl. BTW:€65,95
Merk: D'Or Nails
NEW & IMPROVED FORMULA!Verfijnde viscositeit en perfect rond borsteltje zorgen voor een waanzinnige hoogglans finish die echt wekenlang blijf..
€22,93
Excl. BTW:€18,95
Merk: D'Or Nails
Deze melk-roze, dekkende, zelf-modellerende buildergel heeft tal van voordelen: perfect voor een Babyboom look in combinatie met de kleur Liesbet..
€79,80
Excl. BTW:€65,95
Merk: D'Or Nails
Een frisse witte gel, perfect voor de scherpe french manicure.Bevat: 15ml.Opgelet: de foto geeft 2 artikelen weer doch het is slechts 1 artikel dat u ..
€24,14
Excl. BTW:€19,95