Menu
Your Cart
Tres Sjiek Nails
Nagelstudio
Webshop

Welkom bij Tres Sjiek

Tres Sjiek is opgericht door nagelstyliste Nele Decock. Met ruim 20 jaar ervaring in de nagelbranche en als freelance docente heeft ze een ijzersterke reputatie opgebouwd wat betreft het plaatsen van gelnagels.  En elke dag opnieuw is ze supergemotiveerd om deze reputatie hoog te houden. Voortdurende bijscholingen in binnen- en buitenland staan dan ook met de regelmaat van de klok in haar agenda. 

Nele Decock heeft sinds 2017 dan ook haar bachelor educator diploma van Abstract, waarbij ze met deze produkten ook freelance les geeft en trainingen.

Opleidingen

Deze kennis wil ze bovendien maar al te graag overdragen aan anderen die een carriere als nagelstyliste op het oog hebben via de verschillende opleidingen die je bij haar op geregelde tijstippen kan volgen.

Verdeler

Tres Sjiek is ook verdeler van verschillende producten voor nagelstylisten; kwaliteitsproducten die uitvoerig zijn getest op samenstelling en veiligheid, en door haar persoonlijk zijn uitgeprobeerd.  Deze kan U bekijken en bestellen via onze webshop.

Persoonlijk contact

And last but not least, Nele houdt nog van persoonlijk contact.  Een klant is bij ons nog net iets meer dan een nummer.  Een vraagje?  Advies nodig over een behandeling, opleiding of product?  Dringend iets nodig uit de shop?  Wij helpen U graag verder en zijn maar een telefoontje van U verwijderd.  Bij hoogdringende gevallen zelfs ook al is buiten de normale openingsuren.  Net dat beetje extra service die de digitale wereld U niet kan bieden.

Dat is pas TRES SJIEK!!!