Menu
Your Cart
Tres Sjiek Nails
Nagelstudio
Webshop

Welkom bij Tres Sjiek

Wilt u nagelstyliste worden en hiervoor een opleiding volgen? Dan kunt u terecht bij onze nagelstudio Tres Sjiek. Tres Sjiek is opgericht door nagelstyliste Nele Decock. Met ruim 20 jaar ervaring in de nagelbranche en als freelance docente heeft ze een ijzersterke reputatie opgebouwd wat betreft het plaatsen van gelnagels. Elke dag opnieuw is ze supergemotiveerd om deze reputatie hoog te houden. Voortdurende bijscholingen in binnen- en buitenland staan dan ook met de regelmaat van de klok in haar agenda. Nele Decock heeft sinds 2017 dan ook haar bachelor educator diploma van Abstract, waarbij ze met deze producten ook freelance lesgeeft en trainingen organiseert. Als u nagelstyliste wilt worden, dan is het een slimme keuze om voor ons te kiezen!

Een opleiding volgen om een professionele nagelstyliste te worden

De kennis die Nele heeft opgedaan, wil ze door middel van een opleiding maar al te graag overdragen aan anderen die nagelstyliste willen worden. We bieden verschillende opleidingen aan die u bij haar op geregelde tijdstippen kunt volgen.

Verdeler van diverse nagelproducten

Tres Sjiek is ook verdeler van verschillende producten voor nagelstylisten; kwaliteitsproducten die uitvoerig zijn getest op samenstelling en veiligheid, en die door haar persoonlijk zijn uitgeprobeerd. Zo kunt u bij ons producten van D'Or Nails en G’Lac kopen. Deze kunt u bekijken en bestellen via onze webshop.

Ervaar de voordelen van persoonlijk contact

And last but not least, Nele houdt van persoonlijk contact. Wilt u nagelstyliste worden en een opleiding bij ons volgen? Dan bent u bij ons meer dan een nummer. Heeft u een vraag of wenst u advies over een behandeling, opleiding of product? Misschien heeft u dringend iets nodig uit de shop. Wij helpen u graag verder en zijn maar een telefoontje van u verwijderd. Bij hoogdringende gevallen zelfs ook buiten de normale openingsuren! We bieden nét dat beetje extra service die de digitale wereld u niet kan bieden.


Dat is pas TRES SJIEK!!!