Menu
Your Cart

G’Lac

G’Lac
✓   Snelle Service
✓   Verschillende merken
✓   Persoonlijke begeleiding

Als u wilt werken met een vooraanstaand merk, dan kiest u er het best voor om G’Lac te kopen. Dit merk is gemaakt op maat voor en door nagelstylisten en we gebruiken dit ook in onze nagelstudio in Balen. Dit merk combineert het beste van twee werelden: de kracht van gel en de soepelheid van nagellak. Wenst u meer te weten over G’Lac acryl voordat u de producten gaat kopen? Lees dan zeker verder!

Benieuwd of we u nieuwe nagels hebben?

Bekijk al onze producten

Producten van het merk G’Lac kopen

G’Lac is een Belgisch merk, waarvan David de bezieler is. Hoewel het idee ontstond in 2012 (toen het gellak systeem nog in zijn kinderschoenen stond), rolde het eerste flesje van de band in 2017. De voorbije jaren had David geëxperimenteerd met formules en deze getest tot hij de ultieme formule ontdekte. Aan de ontwikkeling van G’Lac acryl werkten tal van nagelstylistes mee. Onze nagelstyliste Nele is erg overtuigd van dit professionele merk en heeft er positieve ervaringen mee. Andere professionele merken waarmee we werken zijn D’Or Nails en Abstract.

Waarom G’Lac acrylproducten kopen?

Wanneer u ervoor kiest om de producten van G’Lac te kopen, kiest u voor een gelnagellak die u vlot en snel aanbrengt, en snel weer verwijdert. Het geeft u een prachtige crystal glans, zonder uw nagels te beschadigen. Het merk staat voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Deze producten zijn eenvoudig aan te brengen, dekken goed en lopen niet uit. De glans zorgt tevens voor een mooi en blijvend resultaat.

Nagelstudio - TRES SJIEK NAILS

Ontdek onze producten van dit merk

In onze nagelstudio in Balen kunt u diverse G’Lac producten uit acryl kopen. Naast gellak in verschillende kleuren, vindt u zowel in onze winkel als via onze webshop andere producten van dit merk terug. We verkopen onder meer vijlen, acrylgel, cuticle oil almond, cuticle pushers en cuticle nippers waar u onder andere schitterende amandelnagels mee kunt maken. Ontdek het meteen en bestel! Wenst u vooraf meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via  het contactformulier. We voorzien u graag van meer informatie.

Merk: D'Or Nails
Bouwgel met zelf-modellerende viscositeit in een prachtig perzik-roze teint die de nagel een heel natuurlijke ‘blush’ geeft.  “Super-natural”!Bev..
€79,80
Excl. BTW:€65,95
Merk: D'Or Nails
NEW & IMPROVED FORMULA!Verfijnde viscositeit en perfect rond borsteltje zorgen voor een waanzinnige hoogglans finish die echt wekenlang blijf..
€22,93
Excl. BTW:€18,95
Merk: D'Or Nails
Deze melk-roze, dekkende, zelf-modellerende buildergel heeft tal van voordelen: perfect voor een Babyboom look in combinatie met de kleur Liesbet..
€79,80
Excl. BTW:€65,95
Merk: D'Or Nails
Een frisse witte gel, perfect voor de scherpe french manicure.Bevat: 15ml.Opgelet: de foto geeft 2 artikelen weer doch het is slechts 1 artikel dat u ..
€24,14
Excl. BTW:€19,95