Menu
Your Cart

Black by Vanessa

Black by Vanessa
✓   Snelle Service
✓   Verschillende merken
✓   Persoonlijke begeleiding

Bij Tres Sjiek koopt u producten van Black by Vanessa. Met deze gelpolish geeft u uw nagels een gezonde en unieke tint. Dit merk zal u verrassen, want u vindt er tal van nagelproducten van in onze webshop. Dat kan gaan van nagellak tot producten om u nagels te verzorgen. Geef uw nagelstudio een upgrade en werk sneller en vlotter met de producten van dit prachtige merk! 

Benieuwd of we u nieuwe nagels hebben?

Bekijk al onze producten

Ontdek alle producten van Black by Vanessa

In de webshop van onze groothandel in nagelproducten vindt u tal van leuke producten van het merk Black by Vanessa. Hoewel u in eerste instantie misschien meteen denkt aan alleen zwarte nagellak, dan is het tegendeel waar. U vindt zelfs heel gekleurde nagellak voor gelnagels van Black by Vanessa. Denk maar aan dieprood, hemelsblauw en een mooie groene tint. De producten kunt u na één van  onze gelnagelcursussen ook gebruiken op uw eigen handen of die van klanten. Naast nagellak kunt u van Black by Vanessa nog een aantal andere fijne producten vinden. Ook om uw nagels af te werken en verzorgen, biedt Black by Vanessa een aantal fijne producten aan. U kunt ze allemaal vinden in onze webshop met nagelproducten.

Nagelstudio - TRES SJIEK NAILS


Plaats uw bestelling

Heeft u een aantal leuke producten gevonden van Black by Vanessa? Dan kunt u ze eenvoudig online bestellen. Als u nog met een aantal vragen zit rond deze producten of die van een ander merk zoals ASAP, dan kunt u ze ook stellen door telefonisch contact op te nemen. Dat kan via het nummer +32 484 79 79 35 of +32 477 34 08 89. Of vul eenvoudig het contactformulier in. 

Merk: D'Or Nails
Bouwgel met zelf-modellerende viscositeit in een prachtig perzik-roze teint die de nagel een heel natuurlijke ‘blush’ geeft.  “Super-natural”!Bev..
€79,80
Excl. BTW:€65,95
Merk: D'Or Nails
NEW & IMPROVED FORMULA!Verfijnde viscositeit en perfect rond borsteltje zorgen voor een waanzinnige hoogglans finish die echt wekenlang blijf..
€22,93
Excl. BTW:€18,95
Merk: D'Or Nails
Deze melk-roze, dekkende, zelf-modellerende buildergel heeft tal van voordelen: perfect voor een Babyboom look in combinatie met de kleur Liesbet..
€79,80
Excl. BTW:€65,95
Merk: D'Or Nails
Een frisse witte gel, perfect voor de scherpe french manicure.Bevat: 15ml.Opgelet: de foto geeft 2 artikelen weer doch het is slechts 1 artikel dat u ..
€24,14
Excl. BTW:€19,95