Menu
Your Cart

Babyboom training - 1 Les

Opleidingen & Trainingen

Babyboom Training - 1 Les

In onze babyboomtraining leren we u aan hoe u met de correcte en ideale producten moet werken om een perfecte babyboomnagel te maken. Er is een basisopleiding vereist voor wie deze opleiding wenst te volgen. In een voorafgaand gesprek met uw docente bespreken we wat u dient mee te brengen. U mag werken met uw eigen materiaal. U kan ter plaatse afzonderlijk de nodige producten en materialen aankopen. Wij bieden ter plaatse eveneens een volledig babyboom starterspakket aan.  

Babyboomtraining starterspakket

 Het pakket van onze nagelstudio in Balen omvat:

 • D’Or babyboomgel 15 ml. (24,14 €)
 • D’Or color Liesbeth (10,83 €)
 • D’Or brush liner – BR03 (18,09 €)
 • D’Or brush flat nr. 4 – BR01 (18,09 €)
 • D’OR scrub prep 250 ml. -004D (7,20 €)
 • Nailwipes duorol 1000 pcs – G158 (7,20 €)
 • Gloss & Go 10 ml. – G112 (18,09 €)

Totaal pakket: 103,64 €, btw inclusief

Modellen?

De cursist zorgt zelf voor een model waarbij reeds gelnagels zijn aangebracht. Deze worden dan eerst afgevijld en die basis/ondergrond wordt dan verder gewerkt.

Programma?

De opleiding omvat één les van 4 uur, waarin we één hand afwerken. Hou er rekening mee dat dit even kan uitlopen.

Prijs

88,00 € (BTW inclusief)

Hoe betalen?

Betalen kan via bankoverschrijving, contant, Payconiq of via de webshop.

Schrijf u in voor onze babyboomtraining

Staat u te popelen om bij ons in Balen een babyboomtraining over acrylnagels te volgen? Kijk dan snel naar welke datum u het beste past en schrijf u in voor onze babyboomtraining. U kunt zich inschrijven via mail of online. Laat u alvast inspireren door onze foto’s

 • Via mail: stuur een mailtje naar nele.decock@tressjieknails.be met vermelding van de gekozen opleiding en begindatum van die bepaalde opleiding die je wil volgen. Wij sturen U dan een inschrijvingsformulier met alle info terug.
 • Online: via onze website www.tressjieknails.be (klik door naar opleidingen en kies vervolgens de gekozen opleiding en ga door naar betalen).

U bent ook van harte welkom in een van onze andere opleidingen, zoals de opleiding manicure of de perfectietraining gelnagels

Let op! Uw inschrijving is pas definitief als de prijs van de les (88,00 €) voldaan is.
Op uw vraag kunnen wij ook een factuur bezorgen. Gelieve dan bij uw inschrijving dit te vermelden en uw bedrijfsgegevens in te vullen.

Data "Babyboom Trainingen"

2022 / 2023
Zondag 23 oktober 2022 van 9u tot 13u
Maandag 6 maart 2023 van 18u tot 22u


Waarom Tres Sjiek?

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Kleine groepen van max. 4/6 personen
 • Persoonlijke begeleiding zowel tijdens als NA de opleiding

Locatie:

Onze opleidingen en onze shop/nagelstudio bevinden zich in de Steegstraat 29, 2490 Balen.
Voldoende parking is voorzien vlakbij in de Gustaaf Woutersstraat.

Annulatie:

Indien een cursist niet komt opdagen voor de les, kan deze geen aanspraak maken op terugbetaling.
Indien de cursist omwille van buitengewone omstandigheden buiten zijn wil om, de les niet of slechts gedeeltelijk kan afmaken, kan er worden gekeken of de cursist de gemiste les kan inhalen op een andere lesdata.
Indien de les niet kan doorgaan door ziekte of andere redenen vanwege de docente, zal in onderlinge afspraak met de cursist naar een nieuwe datum worden gezocht voor deze les. Indien de nieuwe datum onredelijk lang na de originele geplande datum dient ingepland te worden door langdurige afwezigheid van de docente, zal in overleg met de cursist een passende oplossing worden gezocht. Eventuele terugbetalingen behoren dan wel tot de mogelijkheden. Dit laatste geldt ook voor situaties van overmacht van buitenaf, zoals bijvoorbeeld een lockdown als gevolg van een pandemie of dergelijke.

Toch nog vragen?

Mail of bel ons!