Menu
Your Cart

Abstract nagels

Abstract nagels
✓   Snelle Service
✓   Verschillende merken
✓   Persoonlijke begeleiding

Abstract nails zijn prachtig en onmisbaar in de collectie van dames die een voorliefde hebben voor French manicure. Abstract is ontstaan in 2004 door CEO Sofie Devlieger. Het is een Belgisch merk dat al tal van awards heeft ontvangen op de Estetika-beurs. Tot Abstract nagelproducten behoren onder meer Acrygum Gels, Color & Glitter Gel, Builder Gels en Brush N’ Color nagellak. Het Belgische merk heeft heel wat professionele producten, waarmee u abstracte nagels kunt maken. Wilt u graag Abstract nagelproducten kopen? Wij hebben dit merk in ons assortiment zitten!

Benieuwd of we u nieuwe nagels hebben?

Bekijk al onze producten

Geniet van prachtige nagels

Abstract Nails is een prachtig merk om abstracte nagels mee te zetten. Golvende lijntjes, puntjes of bolletjes, minimalistische tekeningen (zoals een roosje), allemaal vinden ze hun weg op uw nagelbed via Abstract nails. Abstracte nagels vindt u werkelijk in alle kleuren terug. Iedereen maakt zijn eigen realisaties. Hierdoor is er voor ieder wat wils. Of u nu zachtroze tinten met een minimalistisch kunstwerk of kleurrijke nagels wilt, het kan allemaal! Nagelproducten van Abstract zijn al langer gekend onder de sterren en influencers. Deze Abstract gel nails-trend waaide over van de USA naar ons land. Onze groothandel in nagelproducten uit Balen volgt deze trend op de voet en geeft u graag een abstracte nagel. 

Nagelstudio - TRES SJIEK NAILS

Volg een Abstract nails-opleiding From Zero To Hero

In onze studio in Balen kunt u nagelproducten van Abstract kopen waarmee u zelf de mooiste nagels kunt maken. Tijdens onze opleiding From Zero To Hero leren we u de kneepjes van het vak aan. Onze opleiding is geschikt voor beginners. Bent u overtuigd? Schrijf u dan snel in voor een van onze opleidingen om zelf nagels te zetten! Heeft u nog vragen over Abstract nagelproducten en vindt u ze niet terug tussen onze FAQ? Stel ze dan via het contactformulier.

Merk: D'Or Nails
Bouwgel met zelf-modellerende viscositeit in een prachtig perzik-roze teint die de nagel een heel natuurlijke ‘blush’ geeft.  “Super-natural”!Bev..
€79,80
Excl. BTW:€65,95
Merk: D'Or Nails
NEW & IMPROVED FORMULA!Verfijnde viscositeit en perfect rond borsteltje zorgen voor een waanzinnige hoogglans finish die echt wekenlang blijf..
€22,93
Excl. BTW:€18,95
Merk: D'Or Nails
Deze melk-roze, dekkende, zelf-modellerende buildergel heeft tal van voordelen: perfect voor een Babyboom look in combinatie met de kleur Liesbet..
€79,80
Excl. BTW:€65,95
Merk: D'Or Nails
Een frisse witte gel, perfect voor de scherpe french manicure.Bevat: 15ml.Opgelet: de foto geeft 2 artikelen weer doch het is slechts 1 artikel dat u ..
€24,14
Excl. BTW:€19,95